Laserforce VIP Aréna

Magyarországon egyedülálló lézerharc felszerelés és élmény a Duna Plazában

Ez több, mint lézerharc
A Laser Force Aréna elhozta Magyarországra a világ legjobb lézerharc felszereléseit, melyeket a szakma leghíresebb ausztrál cége gyárt. A jelenleg használt Generation 7 konstrukció egy 35 éve tartó folyamatos fejlesztés eredménye. A forradalmian új megoldások kiagyalásában és létrehozásában több gamer tervező is részt vett, ennek köszönhetően lézerharc közben úgy érzheted magad, mintha egy élő videó játékba csöppentél volna.
A tervező mérnökök nem unatkoztak, hogy te ne unatkozhass
A beépített számítógép folyamatosan nyomom követi a játékos teljesítményét és valós idejű információkkal látja el, így segítve a küldetés végrehajtásában. Az egyedülálló játékos támogató rendszere az elért eredmények alapján jutalmazza a játékosokat új képeségekkel, vibráló rangjelzésekkel és különleges lövés hangokkal. 

Laser Force VIP aréna
Az új felszereléseknek a Duna Plaza második emeletén található Laser Force Aréna narancs pályája ad otthont. A törzsvendégek kedvenc pályája ezentúl a VIP aréna nevet viseli, mely méltán kifejezi, hogy az új lézerharc fegyverekkel történő játék során egy VIP élménnyel fogsz gazdagodni.

VIP kártya
Ha a VIP arénánkban játszol, ingyenesen rendelkezésedre bocsátjuk a Laser Force VIP kártyát, mellyel törzstagunkká válsz. Kártyatulajdonos vendégként számos extra szolgáltatáshoz juthatsz hozzá. Nyomon követheted a szintlépéseidet, elért eredményeidet összehasonlíthatod minden hasonló felszerelést használó játékoséval a világon, megszerezheted az összes kitüntetést. Egyszóval igazi lézerharcos válhat belőled! Regisztráció és a kártyák átvétele a Laser Force Arénában.

Kiknek ajánljuk?
7 – 77 éves korig mindenkinek ajánljuk. Családoknak, iskolai osztályoknak, baráti társaságoknak, bulizni vágyó kollégáknak. Azoknak is, akik először lézerharcolnak és azoknak is, akik már játszottak a Magyarország többi pályáján is megtalálható, hagyományos lasertag fegyverekkel. A játékokat képzett játékmesterek irányítják, az első kör előtt egy oktató videóval készítenek fel mindenkit a felszerelések és a pálya használatára. A már jól ismert és közkedveltté vált csomagok, mint a gyermek születésnapok, a vállalati csapatépítő bulik, a legény- és leánybúcsúk, osztályharcok az új felszereléssel is foglalhatók a VIP arénában.

Laser banner