Mérkőzz meg Pókemberrel

Pókember a Duna Plazában szövi a hálóját

Budapest, 2019.06.19-22.

A Pókember Idegenben július 4-i mozi premierjének alkalmából Európa szerte 17 Klepierre bevásárlóközpont idézi meg a szuperhősök világát, kihívásokkal és virtuális valóságban zajló játékokkal, egy exkluzív utazás keretein belül. Június 19-től a Duna Plaza egy elképesztő kalandra hívja a Pókember Idegenben című rendezvény látogatóit. 

Június 19. és 22. között felnőttek és gyerekek egyaránt szembe nézhetnek a minden generációt megszólító szuperhőssel, Pókemberrel, akivel egy 4 részből álló játékban is találkozhatnak a résztvevők. 

A kihívásokat Pókember magával ragadó, színes barlangjában teljesítheti minden résztvevő. A játékosok tesztelhetik az agilitásukat, a gyorsaságukat és az egyensúlyozó képességüket, mindezt Pókember szupererejének a birtokában. 

Egy elképesztő kaland sorozat vár Rátok:

- Átjutni a hálón

A cél, hogy eljuss egyik pontból a másikba egy kifeszített dróton keresztül. Ez a „slackline” típusú feladat a mindenkiben ott rejlő szuper képességeket teszteli, amit két nehézségi szinten próbálhatnak ki a gyerekek, és a felnőttek. 

Mennyire szereted Pókembert? Egy kicsit, egy kicsit nagyon, vagy már-már szenvedélyesen? 

Egy 10 kérdésből álló kvíz segítségével megtudhatjátok milyen szinten áll a „fanságotok”. Az elért eredményeket újabb próbálkozásokkal lehet javítani.

- Fent vagy lent?

A feltörekvő szuperhősök adrenalin szintje itt az egekbe szállhat, ugyanis ebben az utolsó, szédületes fázisban egy különleges élmény vár a résztvevőkre. 

A játékosoknak egy virtuális sisakkal felszerelve kell szembenézniük a Tower Bridge-gel, amit legalább 15 méter magasan meg kell mászniuk. A lépéseiket a közönség is nyomon követheti egy hatalmas kivetítőn keresztül, ami bemutatja mit él át a játékos a kaland hevében. 

-Pózolj szuperhőssel

Az utazás utolsó lépéseként készíts emlékbe egy fotót Pókemberrel! Ennek az XXL hatású játéknak a végén mindenkinek lehetősége lesz egy fotó elkészítésére a Pókember univerzumban. 2019. június 19. és 22. között nagy meglepetés várja a rajongókat, akik a plaza folyosóin futhatnak bele kedvenc szuperhősükbe. Ezt a pillanatot érdemes megörökíteni!

Játssz és nyerd meg a 100 db ingyenes mozijegy egyikét, a különböző ajándékokat vagy akár egy utazást 2 fő részére!

A Pókember rendezvény bátor résztvevői is jutalomban részesülnek: a június 19 és 22 között megrendezésre kerülő eseményen az első 50 játékos ajándék mozijegyet kap a Pókember Idegenben július 4-i premierjére. 

Ezenfelül a játékban résztvevők között kisorsolunk egy PS4-et, és egy drónt is. 

A Duna Plaza Facebook oldalán megrendezett verseny résztvevői között is kisorsolunk 50 darab páros mozijegyet, amiknek a kihúzására a rendezvény utolsó napján fog sor kerülni. 

- Egy 7 napos európai utazás Pókember nyomában 2 fő részére

A 17 plazában megrendezett Pókember kalandok résztvevői között kisorsolunk egy 2 fős európai utazást. A győztesnek lehetősége lesz meglátogatni a Pókember Idegenben film emblematikus helyszíneit a legnagyobb európai fővárosokban. Londonból indulva Prágán és Zürichen keresztül Párizsba jutva megnézhetik a legnagyobb műemlékeket. Az utazás meglepetései között szerepel egy exkluzív betekintés a London Tower-be. A szerencsés nyertes kihúzására a rendezvény utolsó napján, június 22-én fog sor kerülni. 

A Duna Plazáról 

Magyarország első bevásárlóközpontjaként külön figyelmet szentelünk arra, hogy igazán jól érezd itt magad. A jellegzetes épületben, 37.000 m2-en számos nemzetközi és magyar kereskedelmi cég képviselteti magát, így közel 200 üzlet közül válogathatsz.

Számos szolgáltató egység, 7 termes multiplex mozi, tágas éttermi rész és 1.600 parkolóhely nyújt tökéletes bevásárlási és szórakozási lehetőséget annak, aki ellátogat hozzánk.


mérkőzz