Laser Force Arena

Izgalom, taktika, UV fények, adrenalin és dübörgő zene: ez a lézerharc!

Lézerharc, lasertag vagy infracsata: nevezzük bárhogy, a játék mindenképpen nagyszerű program lehet kicsiknek és nagyoknak, cégek számára csapatépítésként vagy egyszerű kikapcsolódásként baráti társaságok számára is! A résztevők 2 csapatban “küzdenek” meg egymással az UV fénnyel megvilágított labirintus pályáink egyikén, vagy nagy csoport esetén a 2 pályát egybenyitva! 


  • a lézer harc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység, mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket.
  • játék közben hang- és fényeffektusok teszik még izgalmasabbá a játék élményét.
  • az eszközök szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék forgatókönyv és szerep generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján.
  • a felszerelések név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén statisztikák gyárthatók,  (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb… ) melyek alapján a csapatok közötti versengés végső eredménye is eldönthető, amennyiben ez szükséges.
  • a lézerfegyver infra tartományban működik. Ez azt jelenti, hogy a távirányítókhoz, kapunyitókhoz hasonló módon működő játékfegyverekhez nem kell semmilyen védőfelszerelés, szabadon játszható maszk, overál és egyéb eszközök nélkül.
  • hány éves kortól? Gyakorlatilag minden korosztály örömét lelheti a lézer harcban, aki elbírja az 1kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám  14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges! 

 

Szervezz csapatot, foglalj pályát és irány a csatamező! 

Keresd a Laserforce Arénát a Duna Plaza 2. emeletén, a Media Markt fölött! 

laserforce