Mennyire KATTansz meg érte?


Mennyire KATTansz meg érte? 
Itt a Valentin nap, nem felejtetted el ugye…? Sebaj, mi segítünk! Hagyjuk most a virágot és csokit, sokkal jobbat találtunk ki Neked!

  • Látogass el hozzánk, mert néhány nap erejéig megelevenítjük Neked a LE MUR DES JE T'AIME-t, azaz PÁRIZS szerelem falát! Gyere el hozzánk 2018.02.12 és 14. között, és foglald  érzéseidet szerelemlakatba! Válaszd ki a lakatot, mondd a monogrammotok és KATT, ha szerencsétek van, akár egy 3 napos 2 fős belföldi Wellness utazás is a Tiétek lehet a Duna Plaza Neckarmann jóvoltából! Ha egyedülálló vagy, és saját magadat szereted a legjobban, akkor is szívesen látunk! Ne felejts el fotót készíteni a lakatról és megosztani azzal, akiért teszed ezt!

  • Apropó fotó… örökítsd meg a pillanatot és készíts egy képet a fal előtt, töltsd fel az Instagram oldaladra taggeld be @dunaplazapb-t és használd a #dunaplazacupido hashtagget, mert akár egy 25.000 Ft értékű Duna Plaza utalványt is nyerhetsz! A kép elkészítésében természetesen kérheted hoszteszünk segítségét is.

  • Balogh Óra - Ékszer üzletünket is elkapta a romantikus hangulat! Segíts megtalálni Facebook oldalunkon Cupido nyilának útvonalát és írd meg a nyereményjáték poszt alá annak a szívnek a számát, ahova megérkezik a Mi kis segédünk nyila. Ha a csillagok is úgy akarják, egy szívecskés, ezüst karkötővel lehetsz gazdagabb. Srácok ez nektek is szól, hát nem ez a tökéletes ajándék?
Ne feled hát, várunk Téged 2018.02.12 és 14. között a Duna Plazában a földszinten, mindennap 12 és 20 óra között.

Helyszíni játékunk sorsolását Tokár Tamás fogja elvégezni 2018.02.14-én este 20 óra után, amely követhető lesz a Facebook oldalunkon is, élő bejelentkezés formájában!

A fődíja az alábbiakat tartalmazza:

Hotel Caramell Bükkfürdő - Caramell Relax Ajándékutalvány

- 2 éjszaka szállás nemdohányzó, erkélyes szobában
- Félpanziós ellátás: bőséges büféreggeli és büfévacsora a Mandala Étteremben
- 2 különálló wellness részleg korlátlan használata
- Délutáni sütemény szállodánk saját kézműves cukrászdájából a Buddha bárnál

(Érvényes: 2018. június 30-ig kivéve kiemelt időszakok és ünnepnapok.)


Facebook játékunkat pedig itt találod!


A játékszabályzatokat elérheted az alábbi linkeken:

Valentin nap banner