Borkutime Óraszaküzlet adatlap

Borkutime Óraszaküzlet

Borkutime Óraszaküzlet logo
Nyitva tartás
Hétfő
10:00 - 20:00
Kedd
10:00 - 20:00
Szerda
10:00 - 20:00
Csütörtök
10:00 - 20:00
Péntek
10:00 - 20:00
Szombat
10:00 - 20:00
Vasárnap
10:00 - 19:00
Elérhetőségek
Telefon
+36/1-239-38-01
Email
Email küldése
Web
Weboldal
Szolgáltatások
  • Bankkártya-elfogadóhely

Borkutime Óraszaküzlet

Borkutime Óraszaküzlet

Üzletünket kimagasló választékkal 1997-ben nyitottuk meg a Duna Plazában.
Az évek során az üzlet alapterülete, illetve a kínálat is bővült, így mára az exkluzív külső mellé sokrétű tartalom is társult és napjaink trendi márkái is helyet kaptak a palettán.
Jelenleg 11 világmárka közül választhat az üzletbe betérő kedves Vásárló. Ez több mint 2000 különböző órát jelent, melyek között a klasszikus és divat kategóriákon túl ébresztő és fali órák is megtalálhatók.
Az órák mellett fontos szerepet kaptak napjaink divatirányzatának fontos részei, az acél ékszerek is. Mindezen felül az üzletben több száz fajta bőr óraszíj (Hirsch), illetve Maxell elemek is megvásárolhatók. Sokrétű szakmai tapasztalatunk és vevőbarát üzletpolitikánk eredményeként évek óta megbízhatóan állunk Vásárlóink szolgálatára.
A széles választékon túl nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kiszolgálásra.
Szakképzett kollégáink magas színvonalú, minden részletre kiterjedő ismereteikkel szívesen nyújtanak segítséget a választásban.
Hasonlóan, mint a többi budapesti bevásárlóközpontban található üzletünknél, itt is elsődleges célként fogalmazódott meg, hogy óramárkáinkból lehetőség szerint találja meg mindenki a számára leginkább hozzáillőt, egyéniségéhez és igényeihez leginkább megfelelőt.
Igyekszünk változatos és igényes kollekciót összeállítani, hogy korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki kívánságát teljesíthessük.

 

Forgalmazott márkák: Citizen, Casio, Bulova, Tissot, Tommy Hilfiger, Obaku, Caravelle New York, Fossil, Vector, Cool Watch, Time Force, Hermle


Acél divatékszerek: Tommy Hilfiger

Keresse fel szaküzletünket a második emeleten a McDonald's és a Háda között, és személyesen is meggyőződhet arról, hogy a legjobb helyen jár, ha órát szeretne!


Elfogadott fizetési eszközök:

1.     Készpénz

2.     Bankkártya


Törzsvásárlói rendszer: www.timecenter.hu/torzsvasarloi+kartya.html