Pilla Szalon adatlap

Pilla Szalon

Pilla Szalon logo
Nyitva tartás
Hétfő
10:00 - 15:00
Kedd
10:00 - 15:00
Szerda
10:00 - 15:00
Csütörtök
10:00 - 15:00
Péntek
10:00 - 15:00
Szombat
10:00 - 15:00
Vasárnap
10:00 - 15:00
Elérhetőségek
Web
Weboldal

Pilla Szalon

Eljött az idő, izgultál, vártad és ma, ma végre itt a nagy nap - esemény, randi, alkalom - ma jól kell kinézned! Legyen egy kis smink, egy kis pilla, dögös hajfonás, jöhet pár bátorító gondolat is - ezen a csajos helyen megkapod mindezt... és ez ma jár Neked, ez a Te napod, csillogj!

Exkluzív Szempilla és Hajfonó Szalon

Szolgáltatásaink:
- Hajfonás
- Szempilla építés
- Szempilla lifting
- Szépészeti kezelések

Hajfonás

Szeretnél valami újat, nem megszokottat, változást magadon és a hajadon? Fesd be az egészet neonzöldre! Vagy... Hogyha ennél szolidabb és hajkímélőbb megoldás érdekelne, akkor fonasd be! Nemhiába örvend ekkora népszerűségnek a hajfonás napjainkban, teljes átváltozás egy hétre. Többféle trendi fonástípus közül választhatsz, találd meg melyik áll számodra a legjobban, vagy próbálj ki hetente újat... aztán biccents lazán az elismerő pillantásokra!

 

Szempilla építés

A műszempillák meghosszabbítják, dúsabbá és vastagabbá teszik az eredeti pillákat, ezáltal kiemelik a tekintetet és természetes hatás érhető el velük.  Ízlésének megfelelően többféle szempillaépítési technika közül választhat.  Az 1D-2D-3D-4D jelölés a technikát jelenti, amely meghatározza, hogy egy darab saját pillára, mennyi műszempilla kerül. A műszempilla az emberi szempillához hasonló, nagyon puha anyagból készül, amely természetesen ívelt. A szálakat a választott technikához mérten ragasztjuk, a szempillákhoz kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztóval, ezáltal a felragasztott pillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

 

Szempilla Lifting


A forradalmian új rendszerrel pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. Az eljárás nagyon könnyen és gyors. A szempilla lifting eljárás során a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz. A szempillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt érhetünk el, ha a szempillákat megfelelő anyagokkal ápoljuk az eljárás befejeztével, illetve otthoni használatra is javasoljuk vendégünknek, az egészséges és erős szempillák érdekében. A pillák a szempilla lifting eljárás után azonnal festhetőek tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk öket. Hatása akár 4-6 hétig is kitart,.

Szépészeti kezelések

Smink az alkalomhoz illően, prémium arc-, és testkezelések.

Várjuk szeretettel Kedves Vendégeinket Exkluzív Szalonunkban a Duna Pláza Beauty folyosóján - 2. emelet, a mozi és a parkolóház között!