Pilla Szalon

Nyitvatartás

Hétfő – péntek nincs megadva

Szombat nincs megadva

Vasárnap nincs megadva

Kapcsolat

nincs megadva

pillaszalon@gmail.com
Az üzletről
Eljött az idő! Izgultál, vártad és ma, ma végre itt a nagy nap… Esemény, randi, különleges alkalom? „Ma jól kell kinéznem! Legyen egy kis smink, egy kis pilla, dögös hajfonás, jöhet pár bátorító gondolat is.” Ebben a csajos, exkluzív szalonban megkapod mindezt… és ez ma jár Neked! Ez a Te napod! Csillogj! Időpont foglalás: www.pillaszalon.hu/idopont
Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Szolgáltatásaink:
– Hajfonás
– Szempilla építés
– Szempilla lifting
– Szépészeti kezelések

Hajfonás

Szeretnél valami újat, nem megszokottat, változást magadon és a hajadon? Fesd be az egészet neonzöldre! Vagy… Hogyha ennél szolidabb és hajkímélőbb megoldás érdekelne, akkor fonasd be! Nemhiába örvend ekkora népszerűségnek a hajfonás napjainkban, teljes átváltozás egy hétre. Többféle trendi fonástípus közül választhatsz, találd meg melyik áll számodra a legjobban, vagy próbálj ki hetente újat… aztán biccents lazán az elismerő pillantásokra!

 

Szempilla építés

A műszempillák meghosszabbítják, dúsabbá és vastagabbá teszik az eredeti pillákat, ezáltal kiemelik a tekintetet és természetes hatás érhető el velük. Ízlésének megfelelően többféle szempillaépítési technika közül választhat. Az 1D-2D-3D-4D jelölés a technikát jelenti, amely meghatározza, hogy egy darab saját pillára, mennyi műszempilla kerül. A műszempilla az emberi szempillához hasonló, nagyon puha anyagból készül, amely természetesen ívelt. A szálakat a választott technikához mérten ragasztjuk, a szempillákhoz kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztóval, ezáltal a felragasztott pillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

 

Szempilla Lifting

 

A forradalmian új rendszerrel pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. Az eljárás nagyon könnyen és gyors. A szempilla lifting eljárás során a legkisebb szempillákhoz is hozzáférve tökéletes eredményt kaphatunk. A megfelelő ívet kiválasztva a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz. A szempillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt érhetünk el, ha a szempillákat megfelelő anyagokkal ápoljuk az eljárás befejeztével, illetve otthoni használatra is javasoljuk vendégünknek, az egészséges és erős szempillák érdekében. A pillák a szempilla lifting eljárás után azonnal festhetőek tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk öket. Hatása akár 4-6 hétig is kitart,.

Szépészeti kezelések

Smink az alkalomhoz illően, prémium arc-, és testkezelések.

Várjuk szeretettel Kedves Vendégeinket Exkluzív Szalonunkban a Duna Pláza Beauty folyosóján – 2. emelet, a mozi és a parkolóház között!

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk
www.facebook.com/pillaszalon