Balogh Óra - Ékszer adatlap

Balogh Óra - Ékszer

Balogh Óra - Ékszer logo
Nyitva tartás
Hétfő
10:00 - 21:00
Kedd
10:00 - 21:00
Szerda
10:00 - 21:00
Csütörtök
10:00 - 21:00
Péntek
10:00 - 21:00
Szombat
10:00 - 21:00
Vasárnap
10:00 - 19:00
Elérhetőségek
Web
Weboldal
Szolgáltatások
  • Bankkártya-elfogadóhely

Balogh Óra - Ékszer

Balogh Óra - Ékszer

Családi vállalkozásunk 1992-ben indult útjára. Célunk már akkor is a minőségi darabok magas színvonalú kiszolgálással történő kombinálása volt. Az évek során mit sem veszítve ezen hozzáállásból, a család továbbfejlesztett, meglátva és megfogva a lehetőségeket bővült kínálatunk, ma már világmárkák tömkelege közül tud választani aki betér hozzánk. Fiatalos csapatunk mellett törekszünk a folyamatos megújulásra, immáron 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően a szezonról szezonra változó kollekciókban megtalálják azokat a márkákat, és modelleket, amelyek a vásárlóink igényeit mind a minőség, mind a design tekintetében maximálisan kielégítik.

Jelenleg is rengeteg világmárka közül választhat az üzleteinkbe betérő vásárlók. Budapesti üzletünkben kezdetben 12 óramárka legújabb kollekciójából választhat, emellett pedig 11 ékszermárka kínálata lesz megtalálható, a nemesacél ékszertől a gyöngy ékszereken át a valódi bőrig, minden igényt kielégítve.

Szakképzett kollégáink nagyfokú szakmai hátterüknek köszönhetően magabiztosan nyújtanak segítséget a választásban. Célunk, hogy mindenki megtalálja a leginkább hozzáillő, igényeit minden szempontból kielégítő darabot. Legyen az egy minőségi kiegészítő vagy egy időtálló, divatos óra.

Szolgáltatásaink közé tartozik, a 10 éves múltra visszatekintő weboldalunknak köszönhetően (www.baloghekszer.hu), a csomagátvételi pont, mely az ingyenes kiszállításnak és a Duna Plazában egyedülálló módon 1 órás ingyenes parkolásnak köszönhetően megkönnyíti és leegyszerűsíti az internetes vásárlást. A weboldalunkon szereplő órák és ékszerek üzleteink kínálatában folyamatosan megtalálhatók, így kérésre nagyon szívesen átszállítunk bármelyik üzletünkből bármilyen készleten lévő ékszert illetve órát.

Forgalmazott óramárkák: Fossil, Skagen, Guess, Calvin Klein, Seiko, Festina, Lorus, Nautica, Swiss Military, Henry London, Junkers és Roamer

Forgalmazott ékszermárkák: Majorica, Qudo, Engelsrufer, Coeur de Lion, Herzengel, Rosso Amante, Blu Amante, Silvertrends

Keresse legújabb designú üzletünket a földszinten a KFC-vel szemben! Győződjön meg róla személyesen, hogy a legjobb helyen jár, ha a minőséget és a legújabb design-t keresi!

Termék, és márka kínálatunk folyamatosan bővül, napi, és hetik akciókkal, promóciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.


Elfogadott fizetési eszközök:

1. Készpénz

2. Bankkártyák:  MasterCard, Visa, American Express