Akcióink

Affidea: Hello Hétköznapok

Affidea: Hello Hétköznapok

BŐRGYÓGYÁSZAT
A nyaralás sokak számára általában egyet jelent a vízparti pihenéssel és a napozással. Ez nagyon kellemes dolog, de mivel az erősödő UV-A és UV-B sugárzás miatt a bőröd ilyenkor nagy mértékben ki van téve a napsugarak káros hatásainak, ősszel érdemes elvégeztetni az anyajegyszűrést, évi rendszerességgel. Ha bármilyen elváltozást észlelsz a bőrödön, jelentkezz vizsgálatra az Affidea Corvin Egészségközpontjában!

FÜL-ORR GÉGÉSZET
Ahogy visszatértünk a nyaralásból és elkezdődött az óvoda és iskola, sokan küszködnek légúti problémákkal. Mivel az allergiaszezonnak sincs még teljesen vége, ezért a tüneteket nem mindig lehet megkülönböztetni. Orrfolyás, köhögés vagy orrdugulás esetén keresd fel az Affidea Corvin Egészségközpontját, ahol szakembereink megvizsgálnak, és feltárják a probléma pontos okát.

REUMATOLÓGIA
Ősszel talán még többen választják a szabadtéri sportokat, ami megterhelheti az izmokat és ízületeket. De otthon vagy edzőteremben is előfordulhatnak kisebb nagyobb sérülések, ízületi vagy izomfájdalmak. Ilyenkor segíthet a pihenés, de ha panaszaid nem múlnak el néhány napon belül, keresd fel a reumatológiai szakrendelést az Affidea Corvin Egészségközpontjában, ahol szakembereink kiderítik a problémád valódi okát.

ULTRAHANG-DIAGNOSZTIKA
Ha a nyári szabadságok miatt nem értél rá, de szeretnél valamilyen belső szervi problémádról pontos diagnózist kapni, ne halogasd tovább! Az ultrahang az egyik legmodernebb képalkotó eljárás, amelynek nincs semmilyen káros hatása a szervezetre, mindenkinél alkalmazható. Keresd fel az Affidea Corvin Egészségközpontját, ahol a modern technológia segítségével szakembereink pontos képet tudnak adni az egészségi állapotodról.

ORTOPÉDIA
A home office-nak számtalan előnye van a járványhelyzetben a cégek és a munkavállalók számára egyaránt, ugyanakkor lassan előjönnek a hátrányai is. Egyre többen panaszkodnak derékfájás, hátfájás vagy vállfájás miatt, amit a mozgásszegény életmód, a sok ülés is okozhat, de a pontos diagnózist érdemes szakemberre bízni. Ha ismerősek a tünetek, keresd fel az ortopédiai szakrendelést az Affidea Corvin Egészségközpontjában!

C&A_70%_akcio Corvin Plaza