Akcióink

Reserved legújabb ajánlata

A Reserved legújabb ajánlata

RESERVED Joyful #EcoAware Kollekció

Új trendek környezetbarát vonalon? Lehetséges! A RESERVED bemutatja az újrahasznosított és organikus anyagokból készült 2020. tavaszi-nyári kollekcióját!
A RESERVED nem retten vissza, ha az új trendek követéséről vagy diktálásáról van szó – miközben a ruha- és ékszergyártás környezettudatosabb rendszerén dolgozik.  Ezt olyan innovatív technológiai megoldásokra támaszkodva teszi, mint a fogyasztói hulladék felhasználása (műanyag palackok), a zárt ciklusú gyártás, a víz- és energiafelhasználás, valamint az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése. Ezért használ organikus és újrahasznosított pamutot a legújabb kapszula kollekció darabjaihoz, csakúgy mint újrahasznosított poliésztert, Lenzing™ EcoVero™ ökológiai viszkózt eukaliptuszból, bükkből és lucfenyőből, a Lyocell-Tencel™ finom érintésű anyagát, és Eastman Naia™ cellulózt – mely hipoallergén és lágy tapintású.
A ruhák leheletkönnyűek – mind a minták, mind a szabásvonalak tekintetében. A Joyful #EcoAware kollekció előszeretettel használja a trendi zöldek színpalettáját (menta és lime) és a lila árnyalatait, hangsúlyos még a fehér és a bőrszín hatású bézs is. Az alap színvilágot csak a szürke alapon finom virágos és a természetet imitáló absztrakt vonalas minta töri meg. A kollekció változatos darabjai, mint az átlátszó kabát, a divatos ingruha, a rövid, ám sokatmondó „I am real” póló, vagy a kenguruzsebes dzseki és a női öltöny remek példái annak, hogy a legfrissebb trendek hogyan válhatnak környezettudatosabbá.
A RESERVED Joyful #EcoAware kollekció 2020 tavaszi-nyári kampányának sztárja Naomi Chin Wing. A Trinidad és Tobagoból származó modell már évek óta a párizsi és a new york-i kifutók sztárja és portfóliójában fellelhetőek a legfontosabb divat magazinok számára készült fotóanyagok. Ő lett a RESERVED környezetbarát anyagokon és technológiákon alapuló új kollekciójának nagykövete.
A Joyful #EcoAware kollekció a RESERVED által bevezetett ECO AWARE stratégia része, mely a fenntartható fejlődést támogatja. Az első lépések már megtörténtek az Eco Aware elnevezésű kollekció gyártása során, csakúgy mint a tavalyi Premium Sustainable kollekció készítésekor.
Idén vezeti be a márka a ‘For People For Our Planet’ programját, melynek célja, hogy megoldja az ökológiai energiatermelés és a vízgazdálkodás problémáját, mely biztosítja, hogy az elkövetkező években a dél-ázsiai gyárak 30%-a az új szabályoknak megfelelően fog működni. Három éven belül a farmer gyárak 100%-át lefedi a terv, és 2025-re a lengyel márka címkéivel ellátott ruhák felét az ECO AWARE szabályai szerint gyártják. A For People For Our Planet programnak köszönhetően a RESERVED 15 %-kal csökkenti a szénlábnyomát.
A divatcég már egy ideje a fenntartható tervezésről tart tréningeket fiatal divattervezőknek, létrehozta a CSR osztályt, valamint az online megrendelések során karton csomagolást használ, melyek később újra felhasználhatóak vagy újrahasznosíthatók.
C&A_70%_akcio Corvin Plaza