Akcióink

Scitec Nutrition: Creatine Monohydrate italpor akció

Keresd 06.16-30. között 10 490 Forintos akciós áron a 100% Creatine Monohydrate (2x300g) kreatin-monohidrátot tartalmazó, vegán, ízesítetlen étrend-kiegészítő italport a Scitec Nutrition szaküzletben.

Az akció kizárólag 2024. június 16-30. között, a készlet erejéig vehető igénybe a Scitec Nutrition weboldalon és a Scitec Nutrition szaküzletekben, kizárólag a hűségprogramba regisztrált felhasználók számára. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A 100 % Creatine Monohydrate étrendkiegészítőnek minősül. Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termék fogyasztása 18 éves kor alatt, várandós- és szoptató anyáknak, valamint gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem ajánlott. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvasd el a termékek címkéjén, vagy a www.scitec.hu termékoldalán lévő információkat és figyelmeztetéseket!

*A hűségprogram részletes szabályai a https://scitec.hu/husegpontok-a4671 oldalon találhatóak.

C&A_70%_akcio Corvin Plaza