Aktualitás

Megnyitott LC Waikiki márkaboltunk!

Megnyitott LC Waikiki márkaboltunk!

Megnyitott LC Waikiki márkaboltunk!

Az LC Waikiki a világ vezető divatmárkáinak egyike, több mint 1000 üzlettel rendelkezik 47 országban – és most megérkezett Magyarországra is. Az első üzletét március 1-jén 12:30-kor a budapesti Duna Plázában nyitja, és ezen a napon 20%-os nyitási akcióval várja a vásárlókat. A cég – filozófiájának megfelelően: “Everyone deserves to dress well”, azaz ‘Mindenki megérdemli, hogy jól öltözhessen’ – lehetőséget teremt vásárlóinak arra, hogy az egész család elérhető áron juthasson hozzá divatos ruházati termékekhez.

Az LC Waikiki ambíciózus magyarországi tervei között szerepel, hogy a következő néhány évben további üzleteket nyisson minden nagyobb hazai városban.
Átlagosan 12 millió ember vásárol az LC Waikiki üzletekben világszerte – a vállalat percenként 1,800 terméket értékesít, és közismert a versenytársainál szélesebb szín- és méretválasztékáról. Egy átlagos LC Waikiki üzlet 40,000 különböző árucikket kínál számos színben és méretben a család minden tagja számára – újszülött kortól a tinédzser korig, illetve férfiaknak és nőknek egyaránt. Mivel nemrég sportruházati kollekciója is bemutatkozott, szinte képtelenség üres kézzel távozni az üzleteiből. Széles választéka mellett a márka szintén ismert termékeinek kiváló ár-érték arányáról, rendszeres akcióiról és egész éven át tartó különleges ajánlatairól.
Közösen dolgozva a divattervezőkkel világszerte, és kizárólag a legjobb minőségü török pamutot felhasználva, az LC Waikiki a legújabb divat szerint tervezi, ezzel együtt mindenki számára elérhető áron kínálja a ruházati termékeit. LC Waikiki – Everyone deserves to dress well. 
lc-waikiki duna plaza
C&A_70%_akcio Corvin Plaza