Balogh Óra-Ékszer

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-20:00

Szombat 10:00-20:00

Vasárnap 10:00-19:00

Kapcsolat

+36 30 474 7888

baloghekszerdunaplaza@gmail.com

Balogh Óra-Ékszer
Az üzletről

25 év tapasztalatával várjuk minden ügyfelünket, legyen szó egy csodálatos arany ékszerről, vagy egy ragyogó gyémántokkal díszített eljegyzési gyűrűről. Többszáz modellből álló karikagyűrű kollekciónkban megtalálható a klasszikus modellektől egészen az extrém ultramodern karikagyűrűkig sok-sok fazon. De természetesen, ha a szín vagy a szélesség nem felel meg, úgy igény szerint változtatás is lehetséges. Ha még egyedibb gyűrűt álmodtatok meg egy különleges gravírozással még személyesebbé varázsolhatjátok szerelmetek jelképét.
Az órák és a divatékszerek szerelmeseinek a világ legismertebb, és legjobb márkáit vonultatjuk fel, a Svájci klasszikusoktól a Japán innováció legjobb képviselőin át. A teljesség igénye nélkül néhány márka a kínálatunkból: Vostok, Seiko Elite kollekció, Roamer, Festina, Doxa, Bering, Casio Premium, Cluse, Michael Kors, Fossil, Guess, Nautica, Ice-Watch, Calvin Klein.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz
Átutalás
Bankkártya (Visa, Mastercard)

Saját szolgáltatások

Gravírozás
Ékszer javítás

Törzsvásárlói rendszer

Törzsvásárlói kártya program. 10% kedvezményre jogosító kártya. Részletek a www.baloghekszer.hu oldalon.

Egyéb információk

Megújult a regisztrációnk. Lássuk mik az újdonságok és az előnyök. Egy biztos, csak Önnek kedvezünk.

Az idei évben rengeteg új fejlesztést hajtunk végre a webáruházunkban. Ennek az egyik legfontosabb része a Törzsvásárló rendszerünk megújítása és kibővítése. Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink a vásárlást követően is különleges szolgáltatásokat, kedvezményeket kapjanak és olyan előnyökhöz jussanak, amik számukra is nagy biztonságot, jó egyedi lehetőségeket és megtakarítást eredményeznek. A fent leírtak alapján idén bevezetésre kerül az extra kiterjesztett garancia és a VIP hűség program, amely leírását itt olvashatja el.

A VIP hűségprogram számos előnyt nyújt Önnek.

Pontgyűjtő rendszer a tagoknak (nagy megtakarítás a vásárlás után)
Extra zártkörű ajánlatok
Ritka termékekről elsőként kaphat értesítést
Különleges garanciális lehetőségek
Vásárlás utáni ingyenes visszaszállítási jog
Ingyenes garanciális szervizbe és vissza szállítási szolgáltatás (Pick up and Return)
Hotline vonal (közvetlen telefonos VIP ügyfélszolgálat)
Ingyenes elemcsere a vásárlást követő első évben
2 + 1 év extra garancia
A csatlakozáshoz nem kell mást tenni, csak online vásárolni webáruházunkban és a vásárláshoz regisztrálni. A regisztrációnak számos előnye van, mint például:

Azonnali -3% extra kedvezmény a regisztrációt követően
Törzsvásárlói programhoz való csatlakozás (csak vásárlás után)
Születésnapi ajándék vásárlási utalvány minden évben (csak vásárlás után)
Névnapi ajándék vásárlási utalvány minden évben (csak vásárlás után)
Nőnapi ajándék vásárlási utalvány minden évben (csak vásárlás után)
Személye szabott egyedi ajánlatok
Ár garancia (mindig a legjobb árat garantáljuk)
Kiemelt szerviz szolgáltatás (csak vásárlás után)
Hiba esetén online bejelentési lehetőség (gyors, kényelmes, egyszerű)
Csere vagy elállási online bejelentő (gyors, kényelmes, egyszerű)
Ingyenes visszaszállítási szolgáltatás
A szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül, ezekről rendszeresen tájékoztatjuk.

A pontgyűjtő rendszer működése, és használati feltételei:

A webáruházban minden termék mellett feltüntetésre kerül, hogy az adott termék után hány hűségpontot írunk jóvá Önnek. Egy hűségpont = 1 Magyar Forint, amelyet a következő vásárláskor döntése szerint beváltunk vagy tovább gyűjtjük Önnek. Több vásárlásból összegyűjtött pontok összevonhatók és egyszerre is beválthatók. Minden sikeres vásárlást követően (sikeres vásárlásnak tekintendő az, amikor a vásárló nem él az elállás jogával) a fizetett összeg után pontokat írunk fel a vásárló neve mellé, amelyek rögzítésre kerülnek a felhasználói fiókjában. A jóváírt pontokat Ön is figyelemmel kísérheti, ha belép a saját felhasználói fiókjába. A fiókban láthatja az eddigi vásárlásait, a vásárlások után jóváírt pontokat és az aktuális kedvezményének mértékét is. Továbbá a fiókjában figyelemmel kísérheti a garanciális termékeinek lejárati idejét, függőben lévő rendeléseit, javításainak állapotát. Kapcsolatba léphet velünk. Egyéb fontos funkciókat is talál, amelyek olcsóbbá, gyorsabbá és könnyebbé teszik a vásárlást.

Regisztráljon és használja ki a VIP hűségprogramunk adta határtalan lehetőségeket vásároljon midig a legjobb áron garantált pénzvisszafizetés mellet.

Törzsvásárló kártya használati feltételek:

Az üzletben kapott kártyát minden esetben aktiválni kell egy regisztráció keretében. Erre azért van szükség, mert használat esetén azonosítható legyen a kártya, és jogos tulajdonosa. Személyes vásárlás esetén a kártya kedvezményét csak akkor tudjuk érvényesíteni, ha a kártya felmutatásra kerül, és az a beolvasás során aktivált állapotú. A kártyán szereplő kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Akciós termék vásárlása esetén nem használható fel. A kártya a Balogh Óra – Ékszer kft tulajdona, az bármikor visszavonható. A kártyán szereplő kedvezmény és a kártya által biztosított egyéb extra szolgáltatások visszavonásig érvényesek és vehetők igénybe. Visszavonás esetén a kártya aktiválásánál megadott e-mail címre Balogh Óra – Ékszer kft értesítést küld. Személyes használatkor indokolt esetben a kártya visszavonható. Kérjük, hogy a fentiek elfogadása mellett használja a kártyáját.