Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-20:00

Szombat 10:00-20:00

Vasárnap 10:00-18:00

Kapcsolat

+36 1 237 0634

duna1@budmil.hu

Budmil
Az üzletről

A budmil ruházati márka nagy hangsúlyt fektet kínálatában a divatos és kényelmes fashion (utcai) modellekre, valamint a sportosan lezser viseletekre is! Széles termékválasztékkal, szezonról szezonra megújuló ruházati és lábbeli kollekcióval, valamint divatos kiegészítőkkel várjuk vásárlóinkat! A különböző öltözetekhez mindenki megtalálhatja a színben és fazonban megfelelő táskát is a budmil hatalmas kínálatából! Érdemes benézni a budmil Store-ba!

Elfogadott fizetési eszközök

Maestro, MasterCard, American Express, Visa – Edenred Ajándék és -Beiskolázási Ajándék Utalvány és kártya – OTP Cafetéria kártya – MultiPay Cafetéria Iskolakezdés-, Ajándék-, Ruházat és Cipő Utalvány és kártya

Saját szolgáltatások

Üzletünkben leadott és kifizetett megrendelését, amennyiben nem talál méretet vagy nincs a keresett termék készleten, kérésre később ingyenesen házhoz szállítjuk.

Törzsvásárlói rendszer

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM Igényelj budmil Club Card-ot a webshopban vagy üzleteinkben, és vásárlásaid után kedvezményt kapsz! Regisztrálj a webshopban, vagy ha már regisztrált vásárló vagy, igényelj Club Card-ot a Profil menüben.

Egyéb információk

Nincs megadva