Belfrit étterem logo Corvin Plaza

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00 – 21:00

Szombat 09:00 – 21:00

Vasárnap 09:00 – 21:00

Kapcsolat

+36 20 297 8187

Az üzletről

Thai és balinéz masszázs

2012 áprilisában újranyitottuk Miskolcon a Fehér Elefánt Thai Gyógymasszázs Szalont a Szinva Park-ban, Győrben pedig Royal Thai Masszázs Szalon néven 2016 december közepétől az ETO Park-ban indítottuk el a második szalonunkat. A közel 10 éves tapasztalatunkat kamatoztatva úgy döntöttünk, hogy 2021 november végén fővárosunkban is, Budapesten a Duna Pláza 2. emeletén megnyitjuk a Chang Puak – Fehér Elefánt Thai Masszázs Szalonunkat, ahová betérve igazi nyugalomszigetre lelhet. Kiváló thai masszőrök segítségével igazán exkluzív környezetben „teheti le” a válláról a mindennapok gondjait, terheit, de egyszerű pihenésre, kikapcsolódásra is tökéletes teret biztosít szalonunk minden Kedves Vendégünk számára.

Masszőrnőink a Bangkoki „wat-po” templom szerzetesrendjének iskolájában sajátították el a Thai Masszázs évszázados titkait és fogásait. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van. A másfél két órás masszázs során a masszőr minden testrészt végig masszíroz a lábujjaktól a fejünk búbjáig.

A masszázs egy ősi természetes gyógymód, napjainkban is nagyon népszerű és hasznos, mert biztonságos, nincsenek mellékhatásai és nem mérgező vagy ártalmas az egészségre.

Elfogadott fizetési eszközök
  • Készpénz
  • Bankkártyák: Visa, Visa electron, Master Card
Saját szolgáltatások

Nincs megadva.

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva