Herbária Duna Plaza

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-20:00

Szombat 10:00-20:00

Vasárnap 10:00-19:00

Kapcsolat

+36 20 488 0306

Herbária Duna Plaza
Az üzletről

Filozófia
A Herbária 1949-ben alakult meg, azóta foglalkozik gyógynövény felvásárlással valamint gyógynövény alapú készítmények, gyógyteák, kozmetikumok és élelmiszerek előállításával és forgalmazásával. Társaságunk a magyar gyógynövény ipar és kereskedelem piacvezető vállalata.

Termékeink fejlesztésében és gyártásában hangsúlyt fektetünk a népgyógyászati hagyományokra, a cég több mint 60 éves tapasztalatára és nem utolsó sorban a legkorszerűbb kutatási eredményekre. A termékfejlesztés fő iránya a gyógynövényekből álló készítmények körének bővítése valamint egy hungarikum gyógynövény termékkör kialakítása.

Minőségpolitika
Szakmai felkészültségünket és tapasztalatainkat felhasználva kiemelkedő minőségű termékeket állítunk elő. Célunk, hogy termékeink használata támogassa vásárlóinkat egy egészséges életmód kialakításában és fenntartásában. Termékeink ellenőrzött gyógynövényekből ISO, GMP, HACCP minőségirányítási rendszerek alapján készülnek.

Termékek:
Gyógynövény teák, élvezeti teák, étrend kiegészítők, Glutén és laktóz mentes termékek, vegán élelmiszerek, kozmetikumok, kényelmi lábbelik, talpbetétek, lábgyógyászati termékek
Forgalmazott márkák:
Herbária, Bano, Bánfi, Bioco, Vitaking, Jutavit, Bálint cseppek,
Szafi free, Mester család, Dénes natura, Éden prémium, Steinberger
Berkemann, Solidus, Batz

Elfogadott fizetési eszközök

Bankkártya, Egészség pénztári kártya, EDENRED kártya, Multipay kártya

Saját szolgáltatások

Tanácsadás
Ingyenes fejbőr állapot felmérést 

 

Egyéb információk

Facebook oldal elérhetősége: https://m.facebook.com/herbariadunaplaza/#_=_