Ofotért

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-20:00

Szombat 10:00-20:00

Vasárnap 10:00-19:00

Kapcsolat

+36 1 239 4413

vevoszolgalat@ofotert.hu

Ofotért
Az üzletről

Az Ofotért, Magyarország legnagyobb optikai hálózata 70 éves tapasztalattal, és országszerte közel 100 üzlettel nyújt teljes körű optikai szolgálgatást.

Megújult szaküzleteink teljes körű optikai szolgáltatást kínálnak vásárlóinak, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről, kontaktlencse illesztésről, vagy akár egy új, divatos napszemüveg kiválasztásáról. Természetesen az egyéb, látáskorrekcióval kapcsolatos termékek is (pl. kontaktlencse folyadék) megtalálhatóak nálunk.

Üzleteinkben több száz szemüvegkeret közül válogathatnak, legyen szó akár divatosabb, vagy klasszikusabb formáról.

A hozott szemüvegrecept vagy az általunk végzett vizsgálat alapján, szakértő kollégáink segítenek a vásárlóknak legmegfelelőbb szemüveglencse típus kiválasztásában is.

Kollégáink további, térítésmentesen, azonnal igénybe vehető szolgáltatásokkal is rendelkezésére állnak, mint kisebb javítások (pl. csavarhúzás), illetve szemüvegének beállítása.

Elfogadott fizetési eszközök

1. Készpénz
2. Bankkártya
3. Ofotért vásárlási utalvány

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Igen:

15% kedvezmény feltételek nélkül az alábbi termékek vásárlása esetén: szemüveglencse, szemüvegkeret, kontaktlencse, napszemüveg

KEDVEZMÉNY AZ EGÉSZ CSALÁDNAK
Törzsvásárlói programunkban családtagjai is részt vehetnek. Számukra 8% kedvezményt biztosítunk szemüveglencse, szemüvegkeret, kontaktlencse és napszemüveg vásárlása esetén.

TÖRZSVÁSÁRLÓI TAGSÁG ÉRVÉNYESSÉGE
Törzsvásárlói tagsága az utolsó szemüveg, kontaktlencse vagy napszemüveg vásárlástól számított 3 évig él. Ha bármely Ofotért üzletben vásárol a megadott időn belül, tagságát automatikusan meghosszabbítjuk.

További részletek: https://www.ofotert.hu/szolgaltatasok/torzsvasarloi-program

Egyéb információk

Nincs megadva