Retro Jeans

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 09:00-19:00

Kapcsolat

+36 30 685 2779

retroduna@retrojeans.com

Retro Jeans
Az üzletről

A Retro Jeans egy prémium kategóriába sorolható farmer márka, mely ruházat mellett cipők és kiegészítők széles választékát kínálja vásárlói számára. Minden egyes termék gondosan tervezett, ami lehetővé teszi számunkra, hogy modern, innovatív és egyedi darabokat hozzunk létre, amik egyszerre autentikusak és korszerűek. Megérzéseinket és döntéseinket folyamatos piackutatással egyensúlyozzuk, hogy mindig piaci igényeknek megfelelő darabokat alkossunk.
Fő célunk vásárlóink igényeinek kielégítése, ezért a lehető legmagasabb színvonalon dolgozunk. Számunkra a Retro Jeans márka a legfontosabb, mivel nem csak a ruhákat árulunk, hanem egy komplett életstílust. A célközönségünk olyan fiatal, divatérzékeny, magabiztos és részlet orientált férfiak és nők, akik a divat alakulást folyamatosan szemmel tartják.
Azt szeretnénk, hogy szeressék és élvezettel hordják Retro termékeinket. Emellett a minőségre is óriási hangsúlyt fektetünk, aminek érdekében folyamatos fejlődésre és újításra törekszünk.
A Retro Jeans egy olyan életmód tökéletes párja, mely ötvözi a hétköznapi felgyorsult mindennapokat a nagyvárosi divattal. A divat életstílus, a Retro egy választás.
Mi hiszünk a Retroban.

Elfogadott fizetési eszközök

Készpénz
Bankkártyák: Visa, Visa Electron, Vpay, Mastercad, Maestro, Six Pay,
Retro Gift Card

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

A Retro Club Card használatával kedvezményes vásárlást lehet elérni az elfogadóhelyként feltüntetett üzleteinkben.
A vásárlás összegétől függően növekvő kedvezmények járnak a Retro Club Cardhoz.
A vásárlások folyamatosan összeadódnak a kártyán. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások értéke, annál nagyobb kedvezmény jár törzsvásárlóinknak.

Egyéb információk

Nincs megadva